Over ons

Onze verovering is de harten van de Klanten

Zaanse schans

Mijn Passie

Ik ben een gedreven persoon met veel passie en ambitie om mijn doelen te bereiken.

Maak het Verschil

Ik streef ernaar om een ​​ongeëvenaarde klantervaring te bieden door waarden te leveren die voldoen aan de behoeften en wensen van de klanten

Passie Goodwillfactor

Maak kennis met het team

GETUIGENIS

logo Goodwillfactor

Wat ze over mijn zeggen

Ik ben gedreven persoon met een goed hart voor ieder, ik heb daarom al een aantal jaren een bijnaam(gunning) omdat ik graag me specialiteit deel met anderen, vandaar ik ook me hele hart ziel en liefde steek in me werk wat ik doe.

Marcello D. CEO Goodwillfactor

Welkom bij Goodwill Factor.

Waarom goodwill-factor?

We zijn een online webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van verschillende soorten producten, zoals laptops, smart tv’s, huishoudelijke apparaten, tondeuse, computeraccessoires.

We zijn van mening dat u de juiste keuze maakt daarom gaan we opzoek naar de beste en goedkoopste producten zodat u de beste prijs betaald.

Ons doel is om u te helpen al uw wensen en behoeften op het gebied van elektriciteit, huishoudelijk,en persoonlijk gebruik uit slechts een vertrouwde stekker te halen.

Daarbij is het doel ook om u stress te besparen, u gemak te bieden en u wat extra geld besparen.

Onze producten zijn betaalbaar en het hele jaar door verkrijgbaar waar door vele producten Uitverkoop hebben het hele jaar door, dus u hoeft niet eindeloos te wachten voordat u krijgt wat u wilt.